Donen per extingit l’incendi de Vilassar de Mar en què ha mort un matrimoni

L'alcalde assegura que els veïns evacuats podran tornar a casa avui

Els Bombers de la Generalitat, treballant en l'incendi de Vilassar de Mar que ha provocat la mort de dues dones, el 6 de desembre de 2021. (Horitzontal)

Els Bombers han donat per extingit a les 11:43 l’incendi de Vilassar de Mar que ha causat la mort d’un matrimoni. Segons els familiars, l’home tenia 77 anys i la dona 75 anys, tot i que els Bombers havien dit inicialment que les víctimes eren dues dones. El foc s’ha iniciat a la 7ª planta del complex Vicor poc abans de les 7:00.

En el moment que han arribat els bombers l’incendi ja estava “totalment desenvolupat”, ha explicat el cap operatiu de guàrdia, Eduard Martínez. Això els ha impedit esbrinar inicialment una possible causa de l’incendi o el punt exacte del pis on ha començat el foc. L’alcalde, Damià del Clot, ha apuntat que “en principi, no hi ha danys estructurals” i que la quarantena de veïns evacuats podran tornar “aquest migdia”.

Tot i que inicialment el cos de Bombers de la Generalitat havia informat de la mort de dues dones, finalment s’ha precisat que els morts per l’incendi eren una dona i un home d’edat avançada. La situació desbocada del foc, però, no ha permès tampoc determinar si la causa de la mort han estat la flames, la inhalació de fum o un altre supòsit, ha remarcat Martínez.