Detinguts dos joves més per agredir una patrulla dels Mossos d’Esquadra a Pallejà

Ja són sis els arrestats, tres d'ells menors d'edat

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’1 de març dos joves més, un d’ells menor d’edat, per participar en l’agressió a un cotxe policial a Pallejà el 16 de gener. Se’ls acusa d’atemptat a l’autoritat i desordres públics. Amb aquests, ja són sis els detinguts, tres d’ells menors d’edat.

Els fets van succeir sobre les 9 de la nit quan una patrulla de la policia local de Pallejà es va acostar al carrer Joan Maragall on cremaven dos contenidors. En arribar, es van trobar una cinquantena de joves, alguns d’ells consumint alcohol, que els van increpar. Davant d’això, van demanar suport a la policia catalana que hi va enviar diverses dotacions. La primera unitat que va arribar al lloc va ser increpada i agredida repetidament alguns dels joves.

Les noves detencions han estat fruit del visionat de les imatges dels aldarulls que es van difondre per les xarxes socials per part de la Unitat d’investigació de Sant Feliu de Llobregat que els ha permès identificar plenament els dos arrestats. Tot i que no es descarten noves detencions, fonts policials reconeixen que amb la imatges disponibles serà difícil identificar a més participants en els fets.

Els dos detinguts van passar a disposició del jutge i de la fiscalia de menors.