Detenen un lladre multireincident acusat d’un robatori en un traster a Santa Coloma de Gramenet

També se li atribueix desobediència i resistència als agents de l'autoritat

Els Mossos han detingut a Santa Coloma de Gramenet un lladre multireincident especialitzat en robatoris amb força en trasters i pàrquings. La detenció, que va tenir lloc el 5 de novembre, està relacionada, precisament, amb un robatori en un traster. També se li atribueix desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

Segons la policia, l’home, de 29 anys i nacionalitat espanyola, acumula 43 detencions, 14 de les quals aquest any tot i les restriccions de mobilitat causades per la covid-19. El detingut va passar a disposició el mateix dia i el jutge en va decretar la llibertat.

El 5 de novembre els agents van ser avisats d’un possible robatori en uns trasters a Santa Coloma de Gramenet. Quan hi van anar van veure dos homes que coincidien amb la descripció facilitada i els van reconèixer com a lladres multireincidents. Quan els dos individus van veure la policia van fugir corrent.

En el marc de la recerca una patrulla de paisà va anar al domicili d’un dels lladres, el que tenia més historial delictiu, perquè sabien que era on es refugiava després dels delictes. El van esperar fins que va arribar, però en veure’ls va tornar a fugir. Va intentar amagar-se sota un cotxe, però els mossos el van arrestar. Segons la policia, la detenció va ser “complicada ja que es va resistir activament i va arribar a colpejar els agents”.

Els Mossos indiquen que la majoria dels cops que ha fet el detingut han estat en pàrquings privats, trasters i establiments comercials, i que se n’ha endut diners en metàl·lic, dispositius electrònics o qualsevol objecte que després pogués vendre.