Deixa de funcionar la Zona Blava a Cerdanyola

Des d’avui 2 d'agost, el servei d’estacionament amb control limitat ha quedat fora de servei a la ciutat.

Els parquímetres de la Zona Blava han quedat fora de servei avui després que el ple de maig votés a favor de la proposta del govern de suspendre la prestació del servei. Durant el mes d’agost es podrà estacionar de forma lliure a tota la ciutat i serà a partir de l’1 de setembre quan es posi en funcionament la Zona Taronja, un estacionament igualment limitat en el temps fins a un màxima de 90 minuts però totalment gratuït.

El nou sistema d’estacionament segueix fomentant la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local i ho fa sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania. Davant la crisis sanitària i en conseqüència econòmica, el govern municipal segueix treballant en dur a terme actuacions que ajudin a millorar l’activitat econòmica local i especialment del petit comerç alhora d’ajudar també a la ciutadania.

L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes. Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja. Per als dubtes i/o incidències, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania i les persones usuàries un número de telèfon.