Càritas obre un espai de venda de roba de segona mà a Esplugues

Es troba a l'hipermercat d'Alcampo de Finestrelles Shopping Center i dona feina a persones en situació vulnerable

Moda re-, iniciativa social promoguda per Càritas per afavorir la reutilització de roba i la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables, i Alcampo han obert un córner de roba de segona mà a l’interior de l’hipermercat que la firma francesa té a Finestrelles Shopping Center.

L’espai de venda està gestionat per la Fundació Formació i Treball –entitat promoguda per Càritas Barcelona– i compta amb un assortiment d’unes 400 referències amb preus que oscil·len entre els 3 i els 30 euros, i que aniran variant en funció de les diferents ofertes.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, present a la inauguració que s’ha fet aquest 19 de gener, ha dit que “aplaudim aquesta iniciativa, que a banda de contribuir a la reducció de residus i al canvi climàtic, promou la contractació de persones en situació de vulnerabilitat”. El projecte empodera a persones que tenen dificultats d’inserció laboral en oficis de transport, classificació industrial i atenció a client. Alcampo cedeix l’espai sense benefici.