Batalla campal amb matxets entre bandes llatines en una discoteca de Cornellà

La discoteca Capitoli, ubicada a Cornellà de Llobregat, ha estat escenari d’un enfrontament entre dues bandes llatines. Aquesta nit, un jove n’ha agredit un altre amb una arma blanca.

Segons avança Crónica Global, en aquest club –ubicat al polígon de Can Famade–, va ser assassinada Kristen, una jove de 18 anys que va ser apunyalada per darrere.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’alerta al voltant de les 6.00 hores per un incident que encara ara estan investigant. Els agents de la policia catalana es van trobar dues persones ferides als voltants del local Capitoli, situat entre els municipis de Cornellà i l’Hospitalet de Llobregat.

Un presentava un cop al cap, mentre que l’altre tenia ferides d’arma blanca. Tot apunta que va ser un enfrontament entre bandes llatines rivals.

No és la primera vegada que aquest local és a la boca de la gent. El 2012 un jove va morir apunyalat a les portes del club, per la qual cosa la discoteca va ser tancada per l’Ajuntament. El 2019 una noia també perdia la vida en aquest mateix polígon.

Tal com ja va explicar Metrópoli, la víctima d’aquest succés va participar en una baralla multitudinària quan va ser apunyalada per dues dones més. Tres mesos després del crim, les dues autores dels fets van ser arrestades i van ingressar a la presó.