Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Badalona prohibirà circular vehicles elèctrics de mobilitat personal a diferents carrers de la ciutat

Avatar photo

La decisió s'ha pres basant-se en un informe tècnic municipal que aconsellava prendre aquesta mesura

Part del cartell on s’anuncia la prohibició d’aquests vehicles. Foto CEDIDA

Els vehicles elèctrics de mobilitat personal (patinets, hoverboards i segways) no podran circular a partir de la pròxima setmana pels carrers de Mar i el passeig de la Rambla, al barri del Centre, i pel passeig de la Salut, al barri de la Salut. L’Ajuntament de Badalona instal·larà els corresponents senyals de prohibició per avisar d’aquesta prohibició.

A conseqüència de la proliferació a les vies urbanes dels vehicles elèctrics per al desplaçament dels ciutadans, s’havien detectat a determinats punts de la ciutat situacions que podien ocasionar molèsties o conflictes.

El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gracia, ha pres la decisió de prohibir la circulació dels vehicles elèctrics de mobilitat personal basant-se en un informe tècnic municipal que aconsellava prendre aquesta mesura.

“Les característiques d’aquestes zones comercials i de passeig i el volum de persones que en fan ús diàriament d’aquests espais tan concorreguts, fa necessària la prohibició de la circulació d’aquests vehicles per evitar accidents i conflictes”, ha assenyalat el regidor Daniel Gracia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Augmenten els nous casos confirmats per PCR a Catalunya

Notícia següent

La CUP vol que l’Ajuntament premiï l’economia social i solidària en les seves contractacions

Notícies relacionades