A presó un home per robar en dues gasolineres i una botiga del Maresme

Un home de 31 anys ha ingressat a presó provisional per presumptament robar en dues gasolineres i una botiga de la comarca del Maresme (Barcelona), han explicat els Mossos d’Esquadra en un comunicat aquest dijous.

Els Mossos el van detenir el dijous 6 d’agost, i el primer robatori pel qual està denunciat va ser el 8 de juliol en una gasolinera de Santa Susanna (Barcelona), d’on es va emportar 530 euros de la caixa.

També se li atribueix un robatori en una altra gasolinera, a Malgrat de Mar (Barcelona) el 19 de juliol, d’on es va emportar uns 700 euros, i el tercer robatori va ser sobre les 14.00 hores del 26 de juliol en una botiga de Pineda de Mar (Barcelona), d’on es va endur 370 euros en efectiu.

En els tres casos va entrar poc abans que l’establiment tanqués, intimidant els treballadors amb una arma blanca, i va fugir en un cotxe aparcat aprop.

Per tot, els Mossos el van detenir el dissabte 8 d’agost i el jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar (Barcelona) va acordar l’ingrés a presó provisional, mentre que la policia manté oberta la investigació perquè no descarta que l’home estigui implicat en més robatoris a la zona.