Apunyalen un jove per l’esquena a Sant Adrià

Més de deu persones van envoltar la víctima per a robar-li el mòbil i, en resistir-se, el van agredir amb una arma blanca

Un jove va ser agredit amb una arma blanca divendres passat, 15 d’abril, en la plaça Mossèn Anton del barri de Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs. Després d’estar jugant amb un grup d’adolescents al futbol, un grup va assaltar a la víctima per l’esquena i va ser acoltellat amb una navalla.

Fonts policials han confirmat a Metròpoli la víctima va patir ferides de consideració tant en l’omòplat com al braç, encara que no es tem per la seva vida.

La mare de la víctima ha volgut denunciar el succés a través de les xarxes socials i ha criticat la impunitat que es viu en la població, demanant-li a l’alcaldessa de Sant Adrià, Tall Cañete, explicacions davant l’ocorregut.

Les mateixes fonts afegeixen que el cas va ser traspassat als Mossos d’Esquadra com a intent d’homicidi i no consta denúncia de l’ocorregut.

La Policia Local del municipi ha incrementat l’atenció en la zona i està atenta als moviments per a intentar trobar als atacants.