Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Salvament Marítim recupera un cadàver al costat del pesquer enfonsat El Fairell

Avatar photo

El cos ha estat localitzat pel robot Comanche i ja ha estat hissat fins al buc Clara Campoamor

Salvament Marítim ha recuperat un cadàver que ha localitzat aquesta tarda a les immediacions del pesquer enfonsat El Fairell. El vaixell es va enfonsar després de ser envestit per un mercant rus que sortia del Port de Barcelona, dilluns passat, en un sinistre que va causar la desaparició de dos dels tripulants, que encara no han estat localitzats. Les restes del vaixell estan localitzades a tres milles del port, a prop de 160 metres de profunditat. El cos ha estat localitzat i recuperat pel robot Comanche. Ha estat hissat fins a quinze metres per sota del buc de Salvament Marítim Clara Campoamor i des d’allà diversos bussos l’han dut fins a la superfície.

Des de Salvament Marítim no es confirma al cent per cent que el cos recuperat sigui el d’un dels dos pescadors desapareguts, tot i que suposen que sí ho és. La recerca continua durant tota la nit amb l’objectiu de trobar el segon pescador.

Pel que fa al cos recuperat, la Guàrdia Civil ha desplaçat una barca ràpida fins al buc Clara Campoamor i se n’ha fet càrrec. Un cop sota la seva custòdia ha estat traslladat fins al port de Barcelona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Diputació de Tarragona torna a impulsar els Plans d’Ocupació Comarcals

Notícia següent

Les JERC lliuren a la Paeria una retolació de carrer amb nom franquista

Notícies relacionades