Alerten d’una picaresca de cobrar per obtenir cita prèvia a les oficines de l’Hospitalet

Es recorda a la ciutadania que obtenir cita prèvia no té cap cost econòmic

Imatge de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

Davant l’existència d’una possible compravenda de cites prèvies per a la realització de gestions en l’atenció presencial a les oficines municipals, l’Ajuntament recorda que l’obtenció d’una cita prèvia no té cap cost econòmic i que la pot gestionar fàcilment la mateixa persona interessada només omplint el formulari habilitat per a cada tràmit concret. Es poden consultar aquests tràmits a la pàgina web www.l-h.cat/citaprevia així com a l’apartat de Tràmits de la Seu electrònica municipal (https://seuelectronica.l-h.cat). També hi ha l’opció de sol·licitar-la trucant al telèfon gratuït d’atenció ciutadana 010.

D’altra banda, a la mateixa Seu electrònica municipal es pot trobar més informació sobre tràmits i gestions, i també sobre com fer ús de serveis com ara la carpeta ciutadana o el registre electrònic, entre d’altres. 

Per a més informació sobre aquestes tramitacions i serveis, les persones interessades es poden comunicar amb personal municipal a través de www.l-h.cat/contacteu o trucar al telèfon gratuït d’atenció ciutadana 010.