Marta Farrés cessa el fins ara tinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez per amenaces i coacció

L'alcaldessa li ha hagut de demanar que sortís del despatx, després que la intimidés i mostrés una actitud agressiva i intimidant envers ella

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldessa de Sabadell cessarà en les pròximes hores el fins ara tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, per amenaces i coacció, uns fets que ha posat en coneixement de la Fiscalia de Sabadell.

Les amenaces i coaccions a l’alcaldessa s’han produït avui, després que dijous passat li comuniqués que no formaria part de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals.

Jesús Rodríguez ha amenaçat l’alcaldessa amb presentar denúncies falses contra ella, altres membres de la Corporació i funcionaris de la casa, si no reconsiderava la seva continuïtat com a membre de la llista electoral. L’alcaldessa li ha hagut de demanar que sortís del despatx, després que la intimidés i mostrés una actitud agressiva i intimidant envers ella.

Després d’aquestes amenaces i coaccions, l’alcaldessa ho ha comunicat a la Fiscalia de Sabadell, on ha presentat la denúncia. També s’ha posat en coneixement de la Comissió Ètica Pública de l’Ajuntament de Sabadell.

La regidora Mar Molina el substituirà com a tinenta d’alcaldessa de l’Àrea de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme.