Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Mollet es torna a adherir a l’Hora del Planeta

Avatar photo

El consistori apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics entre les 20.30 i les 21.30 el 25 de març

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix a la campanya de l’Hora del Planeta que se celebra aquest dissabte 25 de març i apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics entre les 20.30 i les 21.30 h.

 

El propòsit d’aquesta iniciativa és conscienciar a la societat sobre la necessitat d’adoptar mesures per fer front al canvi climàtic amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora.

 

Amb aquesta adhesió, Mollet del Vallès formarà part d’una iniciativa on participen milers de ciutats de fins a 200 països d’arreu del món. L’objectiu d’aquest acte simbòlic adreçat a la lluita contra el canvi climàtic és conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’adoptar mesures per reduir les emissions contaminants, així com estalviar energia i reduir la contaminació lumínica.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet, seguint amb les seves polítiques adreçades a la sostenibilitat adoptant mesures d’eficiència energètica i de reducció d’emissions, apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics el dissabte 25 de març entre les 20.30 i les 21.30 h.

 

Els edificis seran:

  • Campanar de l’Església
  • Font modernista de Prat de la Riba
  • La Rotonda del Calderí
  • La Rotonda de la Vinyota

 

Pel regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto Cervera, “ens adherim a aquesta iniciativa com una mostra més del nostre compromís en la lluita contra la crisi climàtica, un compromís ferm i amb actuacions concretes, com les que fa anys que apliquem. L’hora del Planeta és un gest per posar de manifest les serioses amenaces que estan provocant la crisi climàtica i la pèrdua de diversitat”.

 

L’Hora del Planeta és un esdeveniment mundial impulsat per l’organització World Wide Fund for Nature (WWF) i el primer cop que es va organitzar va ser a Sidney l’any 2007.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Blanes encenta la II Mostra Internacional de Curtmetratges Mal del Cap

Notícia següent

Conclou el concurs d’aparadors ”Lletres i Vins” a Tremp

Notícies relacionades