Aixequen 48 actes de sanció per incomplir les restriccions anti-Covid

Dissabte es van desallotjar 30 persones que estaven fent una festa en un terrat comunitari de Santa Eulàlia i diumenge es va intervenir en dos bars per excés d’aforament i sorolls molestos

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 48 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

En total, s’han denunciat 46 persones: 21, per consum d’alcohol a la via pública; 11, per no dur la mascareta; 2, per reunions de més de sis persones no convivents; 1, per no respectar la distància interpersonal, i 11 més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues. Aquest cap de setmana també han estat denunciats 2 locals, per excés d’aforament.  

Destaca l’actuació duta a terme dissabte a la tarda en un terrat comunitari de Santa Eulàlia, amb desallotjament i denúncia de 30 persones que estaven fent una festa. I també la intervenció de diumenge a la tarda en dos bars de l’avinguda de Severo Ochoa, denunciats per excés d’aforament, per no respectar la distància interpersonal i per provocar sorolls molestos. 

De divendres a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 216 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 117 en habitatges, amb 9 denúncies; 80 a l’espai públic, amb 4 denúncies, i 19 en establiments, amb 2 denúncies.