Aixequen 132 actes per incomplir les restriccions anti-Covid a l’Hospitalet

Des de divendres i fins diumenge s’han atès a la ciutat 177 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el cap de setmana 132 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. 

En total, han estat denunciades 107 persones: 42, per no respectar les restriccions de mobilitat (confinament comarcal i toc de queda); 28, per consum d’alcohol a la via pública; 13, per no dur la mascareta; 2, per reunions de més de 6 persones; i 22, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues. 

Aquest cap de setmana també han estat denunciats 25 locals: 13, per no respectar l’horari establert; 9, per excés d’aforament; 2, per permetre el consum a la barra; i 1, per prohibició d’obertura. 

A més, s’han establert a la ciutat 3 punts de control del confinament comarcal, amb un total de 140 vehicles identificats. 

De divendres a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 177 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 134 en habitatges, amb 15 denúncies; 32 a l’espai públic; i 11 en establiments, amb 1 denúncia.