Els Mossos investiguen una presumpta agressió sexual a una zona d’oci de Badalona

Un jove de 19 anys ha denunciat que l’haurien agredit als lavabos del local

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual a una zona d’oci nocturn de Badalona, segons ha avançat el mitjà ‘Metropoli Abierta’ i han confirmat a l’ACN fonts policials. Els fets haurien tingut lloc el passat 3 de març. El rotatiu especifica que s’haurien produït a l’interior de la discoteca Titus de la població i que la víctima seria un jove de 19 anys veí de Tarragona. El noi hauria acudit amb unes amigues a l’establiment i en un moment de la nit hauria anat al lavabo d’homes sol. Una hora després hauria sortit i hauria explicat a les noies que l’acompanyaven que un home l’havia agredit sexualment.

Segons ha indicat el diari digital, un membre del personal de seguretat s’hauria apropat al grup en veure que es mostrava afectat i hauria demanar als joves què estava passant. En conèixer els fets l’establiment hauria posat en marxa el protocol pertinent.

Els responsables de la discoteca també haurien procedit a tancar el bany on s’hauria produït l’agressió i haurien alertat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’hauria desplaçat  fins la zona d’oci per atendre la víctima.