Agredeixen i roben a un jove al crit de ‘maricó de merda’ en un tren de Rodalies

“Tot el vagó mirant sense fer absolutament res veient-me a terra, no he passat tanta por a la meva vida”

Enèsima agressió homòfoba a Barcelona. Un noi va denunciar diumenge passat que a les 6.00 hores va ser assaltat al crit de “maricó” mentre dues persones intentaven robar-li les coses i li anaven pegant.

Els agressors, un parell de joves, li van destrossar el mòbil per posteriorment emportar-se’l. La víctima ha relatat a través de les xarxes socials que també intentar-vos furtar-li la cartera i que li van deixar el cos “ple de blaus”.

“Tot el vagó mirant sense fer absolutament res veient-me a terra, no he passat tanta por a la meva vida”, ha indicat el jove a través de les xarxes socials.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han relatat a Metrópoli que van rebre la denúncia el 20 de març passat i han afegit que el succés va tenir lloc a la línia R4 de Rodalies a l’altura de Cerdanyola del Vallès.

Fa uns mesos als intercanviadors de l’estació de Sants múltiples agents de seguretat i Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir en un enfrontament i agressió homòfoba entre una dona i una parella. Els atacants van començar a llançar improperis i insults homòfobs contra la víctima com ara “maricó de merda” o “brut”.

El president de l’Observatoroi Contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, va reclamar que els Mossos d’Esquadra investiguessin l’agressió, suposadament transfoba, que va patir una dona transsexual a Sants. L’Ajuntament de Barcelona va tractar el cas com una agressió transfòbica. Marc Serra, el regidor de Drets de la Ciutadania també va exigir investigar el succés assegurant que s’havia tractat la dona amb tracte masculí al crit de “calli’s senyor”.