Un agent de la Guàrdia Urbana de Badalona perd l’arma a un cinema

L’Ajuntament de Badalona ha obert un expedient a un agent de la Guàrdia Urbana que el 2021 va perdre la seva arma reglamentària quan era en un cinema i no ho va comunicar als seus superiors. El consistori ha incoat un expedient a l’agent -que tot i que habitualment complia funcions d’escorta en aquell moment estava fora de servei- tant per perdre l’arma com per ocultar-ho, una falta molt greu i una de greu, respectivament. Segons el cos l’agent hauria comès una falta molt greu per “negligència inexcusable”.

Fonts de l’Ajuntament asseguren que els fets van passar el 16 d’octubre del 2021 a una sala del cinema del Centre Comercial Màgic, mentre l’agent estava fora de servei amb la seva parella. L’endemà, a primera hora del matí el servei de neteja va trobar l’arma a una butaca del cinema i ho van comunicar a la seguretat privada del centre, que al seu torn va alertar els Mossos.

La policia catalana va contactar amb la Guàrdia Civil per confirmar de qui era la pistola i va constatar que era de l’Ajuntament de Badalona. Paral·lelament, l’agent va anar al cinema tan bon punt es va adonar que no tenia l’arma per tal de recuperar-la, i després que el servei de seguretat li relatés què havien fet amb la pistola es va dirigir a la comissaria dels Mossos, on li van retornar.

La Guàrdia Urbana va concloure la investigació el 26 d’octubre del 2021 en constatar tant la falta molt greu per perdre l’arma com la greu per no comunicar-ho, però finalment ara el departament de recursos humans del consistori ha decidit obrir l’expedient. Tot i així, i encara que l’agent estava citat el 28 de novembre per parlar sobre el cas, no va comparèixer.

MinervaPacheco

Missatges recents

CONFIRMAT: El salari mínim torna a pujar aquest 2023, fins als 1.080 €

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat un increment del 8% del salari…

6 minuts fa

Mor un home en caure-li la cabina d’un camió al Vallès

Un home que estava reparant el motor d’un camió en un polígon de Santa Perpètua…

9 minuts fa

Sant Pere de Ribes aixecarà 43 nous pisos de protecció oficial

Aquest dissabte, 28 de gener, Sant Pere de Ribes ha posat la primera pedra dels…

14 minuts fa

La galera, el producte culinari estrella de Cambrils aquest mes de febrer

Cambrils dedicarà el mes de febrer a la galera i la cuina marinera. Amb la…

17 minuts fa

La Massana Fogons continua creixent

El mes de febrer, a la Massana, està dedicat a la gastronomia i, en concret,…

23 minuts fa

‘Pessics de Ciència’ de L’Hospitalet estrena l’any amb Cicle Nobels 2022

Pessics de Ciència s’estrena el 2023 amb un nou cicle de conferències sobre els Premis…

28 minuts fa

Esta web utiliza cookies.