Un addicte a la cocaïna mata un altre per un deute

Després de matar l’home, el va deixar en un pis i va tornar els dies posteriors per netejar-lo i manipular el cos, amb la intenció d’amagar-lo

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 11 anys de presó un home addicte a la cocaïna que va matar un altre durant una discussió per un deute el 16 d’octubre del 2020. El condemnat no podrà apropar-se als tres fills de la víctima -tots majors d’edat- durant 21 anys ni comunicar-se amb ells.

Els haurà de pagar una indemnització de 50.000 a cadascun, així com una de 15.000 per a la parella de la víctima. L’Audiència el condemna per un delicte d’homicidi amb l’atenuant de greu addicció a substàncies estupefaents.

Després de matar l’home, el va deixar en un pis i va tornar els dies posteriors per netejar-lo i manipular el cos, amb la intenció d’amagar-lo, però no va poder perquè va ser detingut per diversos robatoris i va ingressar a presó.

Una veïna va alertar de l’olor i els Mossos van trobar el cadàver el 10 de novembre, gairebé un mes després dels fets. L’acusat va arribar a introduir el cap i les cames en bosses d’escombraries per amagar el cos, però el 27 d’octubre va ser detingut i després empresonat. La discussió era per un deute que ell tenia amb la víctima, a qui va atacar amb un ganivet d’uns 15 centímetres. Li va causar 14 ferides. El coneixia precisament per activitats relacionades amb la venda de drogues.

Els fets, a més, van passar en un pis de Barcelona que l’acusat havia de deixar per impagament del lloguer. Ja s’havia mudat, però encara mantenia les claus. La fiscalia demanava 20 anys de presó.