Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Torna Acceleration Lab del Vallès per accelerar projectes d’emprenedoria

Avatar photo

Està adreçat a projectes amb base tecnològica constituïts com a empresa amb menys de 3 anys d’antiguitat

L’Acceleration Lab del Vallès cerca projectes d’emprenedoria innovadors que vulguin créixer. Els ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès, amb el suport de Diputació de Barcelona, promouen aquest programa de suport, formació i assessorament a persones emprenedores. En concret, està adreçat a projectes amb base tecnològica constituïts com a empresa amb menys de 3 anys d’antiguitat i que es trobin en les fases inicials del seu desenvolupament de negoci. Entre altres aspectes, es valorarà que les startups presentades tinguin seu als municipis de Sabadell i Barberà, i el retorn i l’impacte que pugui generar com la previsió de llocs de treball, sigui en l’àmbit local.

L’Acceleration Lab del Vallès es desenvoluparà entre març i novembre de 2023. El programa inclourà una part de capacitació, es treballarà en la definició i validació del model de negoci i en les habilitats emprenedores, i també s’inclouran 20 hores d’assessorament personalitzat per part d ́experts a cada projecte. A més, s’ha previst tallers i d’altres activitats per fomentar el networking entre participants i amb d’altres empreses i agents socioeconòmics que tinguin experiència i coneixement del teixit empresarial del territori. El
programa comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de Promoció Econòmica d ́ambdós municipis al llarg de tot el procés. Aquest programa, valorat en 4.000 euros aproximadament per startup que en formi part, està subvencionat al 100% per als projectes d’emprenedoria que hi participin.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González: “Acceleration Lab del Vallès se suma a altres iniciatives amb les que apostem per a la millora de la competitivitat de les empreses del territori per situar el Vallès com a pol d’atracció de talent, i consolida altres projectes d’acceleració que s’han treballat amb anterioritat”. En aquest sentit, el projecte es treballa de forma integrada amb altres accions ja consolidades, com el Cafè Aventura, el Fòrum de Tecnologies i Innovació, altres accions formatives i de networking adreçades a la millora competitiva de les empreses locals.

Inscripció fins al 17 de febrer

Qualsevol empresa interessada en el programa pot formalitzar la seva inscripció per mitjà del web sabadellempresa.cat/acceleration-lab-del-valles abans del 17 de febrer. Les places són limitades i es farà un selecció entre totes les candidatures presentades. Per a més informació qui tingui interès pot adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell o enviant un correu electrònic a [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Morell inicia les obres d’adequació del carrer Sant Isidre

Notícia següent

El camí Cal Bofill – Baix a Mar – Els Muntanyans rep el segell de Sender Blau

Notícies relacionades