Acaben les obres de la nova rotonda de l’Hospital de Granollers

Avatar photo

Les obres del nou vial s’enllestiran aquests pròxims dies, però no s’hi podrà circular fins a l’entrada en funcionament del nou pàrquing

Aquest mes de març han acabat les obres de construcció de la nova rotonda de l’Hospital de Granollers situada a la carretera de Cardedeu. La nova rotonda, que ja es troba oberta al trànsit, connecta amb el carrer de Lluís Vives i amb el nou vial que s’està construint, que en una primera fase arribarà fins al pàrquing situat la zona posterior del nou edifici d’Urgències; i, en una segona fase, arribarà fins al carrer del Terme, al barri de Bellavista.

Aquests dies s’estan enllestint els últims detalls d’urbanització de la rotonda i s’estan plantant arbres entorn del nou edifici hospitalari. La rotonda ha permès la creació d’una desena de noves places de pàrquing i de reserva per a taxis i s’ha hagut de desplaçar la parada d’autobús uns metres.

 

Les obres del vial també s’enllestiran a finals del mes de març, però no s’hi podrà circular fins que s’habiliti el nou pàrquing. El carrer tindrà dos carrils i doble sentit de circulació, i comptarà amb voreres a banda i banda.

En el transcurs de les obres s’ha urbanitzat completament la zona que conforma el sector W de la ciutat, el de la Torre de Pinós, situat per damunt de l’Hospital i fins a les Franqueses del Vallès. Així, s’ha creat una nova xarxa de clavegueram en tot l’àmbit del nou vial i de la rotonda, i s’ha modificat el col·lector existent al carrer de Francesc Ribas. També s’ha projectat una nova xarxa d’enllumenat amb tecnologia led i una xarxa de reg a la zona enjardinada de la rotonda i dels arbres que es plantaran en el nou vial.

L’empresa Eurocatalana d’Obres i Serveis ha estat la responsable de les obres de la rotonda i de la primera fase del vial, amb un pressupost de prop d’un milió d’euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els centres cívics de Vilanova posen en marxa l’Oficina d’Atenció als Barris

Notícia següent

El procés de participació de la zona Adobera de Vic acaba amb un recull de 700 propostes

Notícies relacionades