Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

A L’Hospitalet s’inicia la vacunació a les persones amb dependència i al personal docent

Avatar photo

El Departament de Salut vacuna en dos emplaçaments: l’Hotel SB i el Casal de Gent Gran de Can Serra

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat inicia avui, dijous, a l’Hotel SB, la vacunació a les persones amb dependència de graus 1, 2 i 3 i als seus cuidadors. Les persones que són dins del programa Atenció al pacient domiciliari (APDOM) del CatSalut seran vacunades al domicili, ja que tenen problemes severs de mobilitat. Aquest col·lectiu representa el 30-35 % del total de persones amb grau de dependència per vacunar.

D’altra banda, el personal docent de la ciutat de menys de 56 anys està rebent SMS de Salut i començant a reservar hora per vacunar-se a l’Hotel SB o al Casal de Gent Gran de Can Serra, equipament municipal que l’Ajuntament cedeix temporalment per a la vacunació.

A partir de la setmana pròxima, al Casal de Gent Gran Can Serra s’ampliaran els horaris de vacunació amb l’objectiu de vacunar al matí, amb la vacuna de Pfizer, les persones amb grau de dependència que viuen a la zona nord de L’Hospitalet i, a la tarda, amb la vacuna d’AstraZeneca, els col·lectius essencials, com ara el personal docent o els cossos policials.

Així, la setmana pròxima, el Casal de Gent Gran de Can Serra serà el punt de vacunació per a les persones amb grau de dependència de la zona nord de la ciutat, i l’Hotel SB, el punt de vacunació per a les persones amb grau de dependència que viuen a les zones sud i centre.

A L’Hospitalet, dimecres passat ja es va iniciar la vacunació als professionals en actiu de diferents col·lectius professionals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Miquel Pueyo, alcalde de Lleida: “Volem acabar el mandat amb el recurs habitacional digne que requereixen els temporers”

Notícia següent

Pas endavant de la Paeria amb Les Basses

Notícies relacionades