A L’Hospitalet la vacunació de la grip es fa també en equipaments

Enguany es reforça la campanya, que comença avui i finalitzarà el 15 de novembre

Avui comença la campanya de la grip, que enguany està condicionada per la incertesa al voltant del comportament que pugui presentar el nou coronavirus SARS-CoV-2. Per aquest motiu, l’Agència de Salut Pública de Catalunya posa èmfasi a augmentar les cobertures de vacunació contra la grip, especialment entre el personal sanitari i sociosanitari, gent gran —preferentment a partir dels 65 anys— i persones de qualsevol edat en condicions de risc. L’objectiu és protegir les persones més vulnerables a la grip —que en gran part són també les més vulnerables a la Covid-19—, disminuint al màxim possible la incidència de la malaltia en aquests grups.

A L’Hospitalet, la ciutadania anirà a vacunar-se de la grip sempre amb cita prèvia, que podrà donar el metge. A més, es pot demanar als següents telèfons: 93 551 00 10, si es viu als barris de Collblanc i la Torrassa, i 93 326 89 01, si es resideix a la resta de barris de L’Hospitalet. 

També hi ha la possibilitat de demanar cita per internet, a la pàgina de CatSalut.  Cal identificar-se mitjançant el codi d’identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual en el següent enllaç: https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

La campanya arrenca avui i s’allargarà fins al 15 de novembre. Per descongestionar els CAP de L’Hospitalet, la vacunació de la grip es farà als següents equipaments, segons el barri  de residència.

Districte I 

Sanfeliu:  CAP Sanfeliu 

Sant Josep: Casal de Gent Gran de Sant Josep 

El Centre: CAP Just Oliveras 

Districte II  

Collblanc:  Mòduls col·locats davant el CAP Collblanc  

La Torrassa: Hotel d’Entitats (ronda de la Torrassa, 105)  

Districte III  


Santa Eulàlia (tot el districte): Casal de Gent Gran Provençana 

Districtes IV-V  

Pubilla Cases: Casal de Gent Gran de Pubilla Cases  

Can Serra: Casal de Gent Gran Can Serra (l’antic) 

La Florida i les Planes: Casal de Gent Gran de la Florida 
 
Districte VI 

Bellvitge: Casal de Gent Gran de l’Ermita (antic) 
 
Gornal: Casal de Gent Gran de Gornal