‘A la tardor, platillos!’ torna a l’Hospitalet aquest mes de novembre

Avatar photo

La novena edició de la ruta gastronòmica ‘A la tardor, platillos!’ de l’Hospitalet de Llobregat començarà dijous, 2 de novembre. Avui s’han presentat les 31 propostes culinàries i els establiments participants en un acte al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria.

Del 2 al 26 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que ofereix plats de tardor i consumició en diferents establiments de la ciutat. Aquest any, el preu del platillo passa de 4 a 4,5 euros, a petició dels establiments participants, per adequar l’import a l’increment del preu dels aliments, però mantenint un preu ajustat per afavorir la participació.

‘A la tardor, Platillos!’ tanca la programació de vuit rutes gastronòmiques de la ciutat d’aquest any: la Primavera de Tapes, que té lloc durant les festes de Primavera, i sis rutes gastronòmiques, que coincideixen amb les festes majors dels barris.

Les rutes estan impulsades per l’Ajuntament de L’Hospitalet en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i el blog “L’Hospitalet Gastronòmic”, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la gastronomia local i la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic.

A l’acte de presentació, hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, José Antonio Alcaide; representants dels establiments participants i de les entitats col·laboradores, i el padrí de la ruta, Oriol Casals, xef i copropietari del restaurant Teòric.

 

La novena edició de la ruta bat rècord de participació d’establiments

Aquesta edició hi participen 31 establiments, entre bars, restaurants i cocteleries, que competiran amb propostes originals de cuina de temporada, tradicional o creativa, una xifra rècord de participació des de la creació de la ruta el 2014.

Al desembre, es lliuraran els premis als millors platillos de la ruta. Un jurat professional decidirà els guardons al Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica.

I l’última categoria, el Platillo més popular, serà escollida pels ciutadans. Cada establiment tindrà una urna perquè els comensals votin el seu platillo preferit i, entre tots els participants, se sortejaran diferents premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els Premis d’Honor tornen a realçar la cultura de la Conca de Barberà

Notícia següent

L’Ajuntament de Barcelona i Aigües de Barcelona renoven l’acord per afrontar la pobresa energètica

Notícies relacionades