6 empreses de Molins de Rei es beneficien de la línia d’ajuts de l’Ajuntament per la compra de vehicles elèctrics i híbrids

El passat mes de desembre, l’Ajuntament de Molins de Rei va anunciar que llançava una nova línia d’ajuts per a empreses ubicades a Molins de Rei que estiguessin disposades a adquirir un vehicle elèctric o híbrid. 6 mesos després, 6 empreses s’han beneficiat d’aquesta subvenció, que els garanteix, per la compra d’un vehicle elèctric 100%, un finançament màxim de 2.000€;un finançament de fins a 1000€ per la compra d’un vehicle híbrid i/o endollable, i 350€ de subvenció per la compra d’una motocicleta elèctrica.

La intenció de l’equip de govern amb aquesta iniciativa ha estat contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, evitar la pèrdua de llocs de treball i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles.

L’alcalde, Xavi Paz, ha assegurat que “nosaltres posem aquests diners amb l’objectiu que s’esgotin; no hi ha millor resposta a qualsevol decisió política d’un govern que veure com aquesta decisió ha tingut bona acollida”. Paz, dirigint-se als beneficiaris, ha afegit que “tant de bo això sigui un reforç per als vostres negocis i activitats empresarials”.

El regidor d’Empresa, Jordi Pradell, ha agraït en nom de tot l’equip de govern “la valentia d’aquests 6 primers pioners que han aprofitat la subvenció de l’Ajuntament per ajudar a la mobilitat sostenible i, d’alguna manera, han volgut fer el canvi a un vehicle molt més ecològic. La majoria són autònoms; per tant, té molt més mèrit”.

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde,Ramon Sánchez, ha avançat la intenció de l’equip de govern, que és “aconseguir que hi hagi més punts de recàrrega al municipi. Som conscients que el vehicle elèctric ha arribat per quedar-se i des de l’Ajuntament hem de garantir que hi hagi un parc públic de fotolineres a Molins de Rei ”.