Del 6 al 9 de juny, Setmana de l’Orientació i l’Emprenedoria a Sant Joan Despí

Durant la Setmana de l'Orientació i l'Emprenedoria també s'organitzaran diferents tallers sobre temes que ajudaran a emprenedors i treballadors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza del 6 al 9 de juny la Setmana de l’Orientació i l’Emprenedoria amb un conjunt d’activitats que acostaran a la ciutadania els recursos que el servei municipal de Promodespí ofereix per millorar la capacitació professional, facilitar l’accés al mercat laboral i promoure l’emprenedoria.

Els dies 7 i 8 de juny, Promodespí sortirà al carrer amb carpes informatives on es podrà accedir a tots els seus serveis. Els equips tècnics de Promodespí oferiran assessorament en el procés de recerca de feina, orientació laboral, inscripcions a la borsa de treball, informació sobre l’oferta de formació contínua, ocupacional o d’emprenedoria…

Les carpes informatives de Promodespí estaran el dimecres 7 de juny, de 12 a 18 hores, al tram de vianants del carrer de John F. Kennedy (barri de les Planes). I el dijous 8 de juny, de 12 a 18 hores, al tram de vianants del carrer del Bon Viatge amb la plaça de l’Ermita (barri Centre).

Durant la Setmana de l’Orientació i l’Emprenedoria també s’organitzaran diferents tallers sobre temes com ara els recursos per trobar feina, com fer un currículum, la venda en línia per a persones emprenedores, la Borsa de Treball o el nou servei de l’Aula Mentor. Les inscripcions per aquests tallers es fan en aquest enllaç.