El 48H Open House BCN torna aquest cap de setmana

Obre gratis al públic 126 edificis aquest cap de setmana

21/10/2022 Cartel del festival de arquitectura 48H Open House BCN 2022 CULTURA 48H OPEN HOUSE BCN

El festival d’arquitectura 48H Open House BCN obre gratis al públic 126 edificis aquest cap de setmana a les ciutats de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat, Vilassar de Dalt i Sitges (Barcelona).

A més de l’obertura de portes d’aquests 126 edificis, ha programat 205 activitats, 18 itineraris i 19 zones visitables en 15 minuts a peu, ha informat el festival en un comunicat.

Entre les novetats que es podran visitar en aquesta 13a edició a Barcelona, el festival ha destacat el Col·legi Notarial de Catalunya, la Torre Mapfre, la Casa Tosquella i la Fundació Julio Muñoz Ramonet.

També s’han incorporat a la llista l’escola La Mar Bella, el Palau Montaner –també Delegació del Govern a Catalunya– i el Centre d’Atenció Primària (CAP) Victor Català, entre altres espais.

Sota el lema ‘La lliga dels oficis’, l’edició d’aquest any posa el focus en els oficis, els professionals i els artesans, “apostant per diluir barreres entre dissenyadors i artesans i entre usuaris i arquitectes”.