Prop de 280 alumnes de segon de primària de Sant Joan Despí treballen les danses tradicionals

Avatar photo

Al voltant de 280 alumnes de les set escoles d'educació primària de la ciutat han mostrat els seus balls en una trobada a la plaça del 8 de Març

Prop de 280 alumnes de segon d’educació primària dels centres educatius de Sant Joan Despí han treballat al llarg d’aquest curs escolar les danses tradicionals i la música en el marc del programa Edudansa. La cloenda del programa ha estat una trobada on tot l’alumnat participant ha dansat i ha mostrat els coneixements adquirits durant el curs.

El programa Edudansa és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i del Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat V. El programa vol aprofundir en el treball de la dansa i de la música dins de les aules. Mitjançant la dansa, l’alumnat treballa l’expressió amb el cos, el ritme, la musicalitat i, a la vegada, fa treball en grup i enforteix els vincles d’amistat.

El 29 de maig ha tingut lloc la cloenda del programa Edudansa 2022-2023. Al voltant de 280 alumnes de les set escoles d’educació primària de la ciutat han mostrat els seus balls en una trobada a la plaça del 8 de Març. Han ballat danses tradicionals catalanes com PatatufL’IndiotEl Rogle i Ball de Gitanes i han acabat amb una ballada conjunta de la cançó Mirall de pau.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × three =

Notícia anterior

Palafrugell celebra les Festes de Primavera aquest cap de setmana

Notícia següent

100 joves tindran la sort de marxar a Austràlia amb el programa vacances i treball

Notícies relacionades