27 joves entren a l’Ajuntament de l’Hospitalet amb la 1a experiència laboral

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral a l’administració pública i promoure l’ocupació de qualitat entre els joves

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest mes de maig 27 persones s’han incorporat com a personal tècnic superior a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat a través del pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Són joves menors de 35 anys amb titulació universitària i en situació d’atur.

 

L’alcaldessa en funcions de la ciutat, Núria Marín, i el regidor en funcions de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, van rebre divendres els 27 joves al Saló de Plens de l’Ajuntament, per donar-los la benvinguda com a personal del consistori.

 

El contracte, a jornada completa, és de 12 mesos de duració. L’Ajuntament està en procés d’incorporar 7 persones més, que entraran a treballar durant el mes de juny.

 

El nou personal treballa en diverses àrees de l’Ajuntament en els àmbits de dret, psicologia, ciències econòmiques, arquitectura tècnica i edificació, enginyeria, ciències polítiques, comunicació, història, pedagogia, gestió i administració pública i relacions laborals i sociologia.

 

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral a l’administració pública i promoure l’ocupació de qualitat entre els joves. A més, la convocatòria compta amb uns criteris de paritat per impulsar l’ocupació amb perspectiva de gènere.

 

La convocatòria té com a objectiu millorar el perfil professional de les persones beneficiàries per tal que aconsegueixin una incorporació millor i més estable en el mercat de treball una vegada finalitzada l’actuació.