Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Més de 26.000 electors i electores, cridats a les urnes a Sant Joan Despí

Avatar photo

Durant la jornada electoral, a Sant Joan Despí hi haurà oberts nou col·legis electorals distribuïts pels diferents barris

Un total de 26.017 electors i electores estan cridats a les urnes per participar en les eleccions municipals del diumenge 28 de maig a Sant Joan Despí. A les eleccions s’escolliran els 21 regidors i regidores que integraran el Ple municipal durant els propers quatre anys i que elegiran l’alcalde o alcaldessa de la ciutat. A Sant Joan Despí, un total de deu candidatures concorreran a les eleccions municipals del 28 de maig.

Durant la jornada electoral, a Sant Joan Despí hi haurà oberts nou col·legis electorals distribuïts pels diferents barris. Són els mateixos col·legis que en els darrers comicis, de forma que es manté com a col·legi electoral la Biblioteca Mercè Rodoreda en substitució de l’Escola Bressol Municipal Sol Solet. Pel que fa a les meses electorals, se n’incrementa el nombre: hi haurà 53 meses, dues més que en les últimes eleccions.

Per tal de facilitar l’acompanyament als col·legis electorals als ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda, la Creu Roja de Sant Joan Despí ha organitzat un dispositiu de cobertura de les eleccions amb personal voluntari. El servei estarà disponible entre les 9 i les 19 h del dia de les eleccions. Per disposar d’aquest servei, cal contactar amb la Creu Roja de Sant Joan Despí o amb l’Ajuntament. El termini per a rebre sol·licituds finalitza el divendres 26 de maig.

El web municipal www.sjdespi.cat informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l’escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Directe 28M Tarragona: Rubén Viñuales guanya les eleccions i recupera la Tarragona socialista

Notícia següent

Un total de 14.416 paretans i paretanes podran votar a les Eleccions Municipals

Notícies relacionades