2 morts per intoxicació en una barraca a Montcada i Reixac

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge recurs.

Dues persones de 40 i 42 anys han estat trobades sense vida en una barraca en la qual residien, situada al costat del riu Besòs, en el terme de Montcada i Reixac (Barcelona), per causes que s’estan investigant, encara que les primeres hipòtesis apunten a una possible intoxicació després d’encendre un foc per a escalfar-se.

Fonts del consistori de Montcada i Reixac han informat aquest dilluns que la Policia local va ser alertada de les morts ahir diumenge a la tarda, per un familiar de les dues persones, a les quals va trobar ja mortes a l’interior de la barraca.

Les dues persones haurien intentat escalfar-se fent un foc i haurien sofert una intoxicació mortal, segons una de les hipòtesis amb les quals treballen els investigadors del succés.

La zona en la qual vivien les dues persones mortes es troba en el marge esquerre del riu Besòs, pròxim a la carretera de la Roca i en la mateixa s’acumulen nombrosos desaprofitaments i barraques en precari estat en les quals es refugien persones sense llar, han indicat fonts de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

El nombre de persones sense llar que viu en aquesta zona es desconeix perquè molts no estan censats, han precisat les mateixes fonts.