19 robatoris amb força a domicilis i residències de Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge del presumpte lladre captat per càmeres de seguretat. Foto: EP

Un jutge ha decretat presó provisional per a un home de 24 anys per presumptament cometre 19 robatoris amb força a l’interior de domicilis i residències de Barcelona i Sant Cugat (Barcelona), on accedia escalant les façanes i de les quals, algun cop, “fugia despenjant-se per la finestra amb llençols lligats”.

En un comunicat aquest dilluns, Mossos d’Esquadra ha explicat que la investigació va començar quan la policia catalana va tenir coneixement d’un robatori a l’interior d’una residència de gent gran el 7 de juliol.

Els agents van relacionar aquest fet amb altres robatoris a partir del modus operandi que va utilitzar el presumpte lladre, i van obrir una investigació “per recollir el màxim d’indicis que el podien relacionar amb altres fets que s’havien registrat a la ciutat”.

Així mateix, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí (Barcelona) també investigava set robatoris a l’interior de domicilis entre els mesos d’agost i octubre, “els quals podrien estar relacionats amb la persona que buscaven”.

Diversos agents van detenir el presumpte autor dels robatoris el dilluns 22 de novembre a la via pública, i el detingut, amb set antecedents per fets semblants, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar ingrés a presó.