La 17a edició de la Mostra Internacional de Titelles aplega milers de persones a Mollet

Avatar photo
La Mostra ha comptat amb la presència de 14 companyies d’arreu, que han ofert més de 20 espectacles

La ciutat de Mollet ha esdevingut de nou el centre neuràlgic de les titelles amb la 17a edició de la MITMO. Milers de persones han gaudit dels espectacles durant els dies 12, 13 i 14 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre.

Enguany, la Mostra ha comptat amb la presència de 14 companyies d’arreu, que han ofert més de 20 espectacles diferents i mig centenar de representacions als carrers i places del centre de la ciutat. Tots ells, a 5 espais d’exterior (inclosos els recorreguts dels espectacles itinerants), 3 d’interior i al Mercat Municipal com a espai complementari.

La presència d’espectacles itinerants de gran format ha estat un dels atractius de la mostra. Enguany, la MITMO ha comptat amb ROBOBOPS, de la Companyia Actua Produccions, amb uns originals i divertits robots gegants que han fet ballar i divertir el públic, i amb la companyia Centre de Titelles de Lleida i el seu Kuntur, on un imponent còndor dels Andes ha recorregut els carrers de la ciutat.

La MITMO ha mantingut la seva aposta pel públic majoritàriament infantil i familiar, amb propostes escèniques pensades també per al jovent. La nit de dissabte estava reservada al públic adult, amb l’espectacle Solo, de la Companyia Roi Borrallas (Mataró).

Com a novetat, l’Espai d’instal·lacions titellaires ha comptat amb la presència d’una companyia estrangera convidada, la Compagnie de l’Echelle, de França, amb Le Grand Théâtre Mecanique, un autèntic teatre a la italiana en miniatura de 700 places. L’oferta s’ha reforçat amb les instal·lacions de la companyia Galiot Teatre, a través de les quals els nens i nenes i les seves famílies han pogut, un any més, posar-se en la pell dels titellaires.

La regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, ha destacat que “un cop més, la MITMO ha tornat a demostrar el potencial de la nostra ciutat per atraure multitud de visitants en els esdeveniments que hi acull. Durant tot el cap de setmana, Mollet ha esdevingut un indret destacat de la cultura catalana i això ha estat possible, de nou, gràcies a la fantàstica resposta dels que s’hi impliquen en l’organització, del públic, de la ciutat i de visitants, i del nostre comerç i la nostra restauració”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Turull participa en el “30è dia del Graller” a Vilafranca del Penedès

Notícia següent

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament de diversos carrers de la ciutat

Notícies relacionades