13 detinguts i 56 fets delictius durant l’MWC

Avatar photo
Tres persones han estat detingudes per furtar una maleta i un maletí a un congressista a l’aeroport del Prat

Els Mossos d’Esquadra han detingut tretze persones i han registrat 56 fets delictius, un 78% dels quals furts, durant els dies que ha durat el congrés MWC a Barcelona. En un dels casos s’ha detingut tres persones que havien furtat una maleta i un maletí a un congressista a l’aeroport del Prat. També han aixecat una acta administrativa per un dron que volava per una zona restringida.

El pla de seguretat dissenyat pels Mossos per al congrés, que ha comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona i l’Hospitalet, s’ha articulat a partir de l’eix de manteniment de l’ordre públic, del de la seguretat integral dels congressistes i del de la prevenció adequada al nivell d’alerta antiterrorista.

El Pla director també ha donat cobertura a la mobilitat dels assistents, per facilitar i garantir la seva seguretat, tant a la xarxa de transport públic com en el privat, en coordinació amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat i els diversos operadors del transport públic de Barcelona.

A més, els congressistes han disposat d’una oficina de denúncies a l’aeroport i d’una altra a l’interior del recinte firal. Hi podien denunciar qualsevol delicte relacionat amb la seva estada a la ciutat.

A banda de vigilar la seguretat del certamen, els Mossos hi han participat amb estand propi, un aparador a través del qual han mostrat, entre d’altres, l’aplicació de noves tecnologies que integren algoritmes d’Intel·ligència Artificial com a suport als agents de la policia científica, de les sales de comandament i de la policia aèria.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Blanes aprova els pressupostos 2024 de 62’5 M€

Notícia següent

Detenen una persona a Mollet per incendiar contenidors

Notícies relacionades