Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Encamp construirà la voravia del carrer Hort de Godí

Avatar photo

El consell de comú ha aprovat l’adjudicació del projecte per un import de 156.658,30 € per començar les obres a mitjans de febrer

El Comú d’Encamp ha aprovat avui l’adjudicació de les obres de construcció d’un tram de voravia inexistent al carrer Hort de Godí juntament amb l’adequació dels entorns del Torrent Estret, així com la millora de l’accés al camí del mateix nom. L’actuació també preveu la construcció d’una petita passarel·la per accedir al camí per sobre del riu. 

Aquesta actuació, que es realitza en coordinació amb la qual està fent el Govern d’Andorra i que consisteix en la canalització del Torrent Estret en el seu pas a la proximitat del carrer Hort de Godí per tal de protegir els edificis de les vingudes d’aigua que regularment es pateixen a la zona. 

Laura Mas, cònsol major d’Encamp ha recordat que “amb el pla de millora i embelliment de voravies hem arranjat al voltant de 7.000 m2 en dos anys, però cal també realitzar actuacions de nova construcció i de millora dels accessos als senders i camins de muntanya, com és aquesta d’Hort de Godí molt necessària per la seguretat dels vianants en aquesta zona. 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Constructora d’Obres Públiques, SA  per un import de 156.658,30 € i es preveu el seu inici a mitjans de febrer. 

Primera sessió del consell de comú en videoactes i en directe per internet

La sessió del consell de comú d’avui serà la primera del nou sistema de videoactes, que permetrà tenir, en format de vídeo,  el resum de les sessions dels consells de comú i cadascun dels punts amb les corresponents intervencions. Al mateix temps, permet el seguiment en directe de les sessions dels consells de comú en directe a través del canal de youtube del comú d’Encamp. 

Aportació al Funicamp 

D’acord amb allò previst en el pressupost i tal com s’ha fet en els darrers anys, el comú d’Encamp ha a provat realitzar l’aportació anual per compensar les pèrdues d’explotació del Funicamp, per al 2022 ha estat de 880.000 euros. 

Modificació segona del Pla d’Urbanisme 

La sessió del consell de comú d’avui ha aprovat unes petites modificacions del Pla d’Urbanisme. Un dels punts per exemple d’aquesta modificacions ha estat el canvi d’algunes unitats d’actuació, amb l’objectiu de facilitar-ne el desenvolupament, ja que seran menys propietaris els que s’hauran de posar d’acord per tirar-les endavant. 

Manteniment del preus de la zona blava i verda 

Es modifica l’ordinació de preus públics aprovada a finals d’any, concretament els que corresponen a la zona blava i verda per corregir un error de transcripció, ja que la decisió era de mantenir els preus i no va ser transcrit correctament en el text publicat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salut xifra en un 22,4% el seguiment de la vaga de metges en el torn de tarda

Notícia següent

Comencen les obres dels revestiments de la Capella del Castell dels Icart de Torredembarra

Notícies relacionades