Vallnord – Pal Arinsal inaugurarà la temporada d’hivern el 3 de desembre

Es farà amb l’obertura dels dos sectors i més del 70% de pistes disponibles per a tots els esquiadors

Vallnord – Pal Arinsal obrirà el 3 de desembre els dos sectors de l’estació. Les últimes nevades han permès aconseguir unes bones condicions. L’estació obrirà amb els sectors connectats, i inaugurarà una temporada de 136 dies el dia previst. En total, l’estació obrirà més del 70% de pistes i oferirà a tots els clients activitats d’esquí alternatives. Tots els circuits d’esquí de muntanya (7 circuits) així com els de raquetes de neu  (6 circuits).

En aquest primer dia, els esquiadors podran gaudir també la majoria de les activitats de neu. Entre elles, la tradicional pista de trineus, que inaugura amb les millores efectuades durant l’estiu (dues pistes) en total, l’altra gran novetats, el simulador d’esquí virtual Esquiades.com Vallnord – Pal Arinsal,  l’obertura de la Big Zip, el Parc de Cordes, les excursions de buggies amb eruga, entre altres. Així mateix, podran completar la seva experiència com ja és habitual amb diferents ofertes gastronòmiques gràcies als 10 restaurants disponibles a diferents localitzacions i sectors: el Pla de la Cot, Xalet Igloo, Coll de la Botella i molts altres. A més a més l’estació inaugura també una de les novetats en gastronomia: Nocturna, els sopars d’alta muntanya amb un format únic al país.

Aquesta temporada de 136 dies s’inaugura el 3 de desembre i finalitzarà previsiblement, i si les condicions ho permeten, el proper 18 d’abril, amb l’últim dia gratuït com ja és tradició.