Vallnord – Pal Arinsal i el BC MoraBanc Andorra renoven un any més l’acord de patrocini

Vallnord–Pal Arinsali el Bàsquet Club MoraBancAndorra han tornat a signar, per un any més de duració, el contracte depatrocini amb el club. Aquest any,el club i l’estacióhanrealitzat un esmorzara Pal per celebrar la renovació, on el director general de Vallnord–PalArinsal, Josep Marticella i el president del club, Gorka Aixàs, han aprofitatper signar el contracte.

Vallnord–Pal Arinsal fa una valoració molt positiva de l’acord amb el BCAis’integra a la perfecció en la seva estratègia. Amb aquest pacte, el BCMoraBanc Andorra rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòriaassolida les darreres temporades. Gorka Aixàs, hadestacatla satisfacció pelsuport rebut per part d’una de les marques més importants del país, en unatemporada complicada per tots.

Afegeix que la relació entre Vallnord–PalArinsal i el BCA és ja de família i de compartir els mateixos objectius perseguir creixent plegats.Per la seva banda, Josep Marticella,s’hamostratmolt orgullós de poder seguir realitzant aquestaampliació. Ha destacat quehan estat 4 anys de col·laboració únics i en sintonia,i espera que l’estaciósegueixi apostant durant molts més anys pel club.Com ja és habitual,Vallnord–Pal Arinsaltornarà adonarnoma un partitque es disputarà a casa. Per celebrar de nou l’acord, el BC MoraBancAndorrarealitzarà un sorteig online a través de les seves xarxes socials d’unforfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la LligaEndesa.

PAQUETS AMB BC EL MORABANCPer donar més repercussió a aquesta col·laboració, Vallnord–Pal Arinsalofereix també als seus clients paquets especials per esquiar i gaudir delspartits del BC MoraBancAndorrasempre que es realitzin a casa.