fbpx

UPA + DA + Independents crearà un punt d’atenció ciutadana centralitzat al Pas de la Casa

Avatar photo

La candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp ha  presentat aquest dijous dues noves propostes adreçades al Pas de la Casa.

Concretament, una d’elles és un punt d’atenció ciutadana centralitzat, “perquè tots els serveis del  Comú, però també de Govern, Correus, La Poste, Sercensa, Andorra Telecom, etc.,  estiguin situats en un únic espai cèntric i adaptat per facilitar l’atenció ciutadana”, ha  explicat la candidata Edith Quirós. La número 7 de la llista encampadana ha afegit que  es tracta “d’un pas més per apropar l’administració i facilitar els tràmits en un punt  cèntric per evitar desplaçaments”.

Per reforçar aquesta proximitat i contacte directe amb la població del Pas, aquest  mandat s’han fet passos importants com la creació del Consell econòmic i social i la  consolidació de la Taula de l’oci nocturn, per citar dos exemples. Aquests dos agents  es mantindran si UP + DA + Independents repeteix al capdavant del Comú, i a més es  crearà una conselleria específica, que assumirà la mateixa Quirós.

La candidata s’ha compromès a estar “en contacte permanent amb els cònsols, els consellers, tot l’equip comunal i, evidentment, també amb la ciutadania així com el sector turístic, comercial i associatiu per continuar impulsant millores i projectes per al Pas de la Casa”.  

La candidata ha recordat, in situ, tota la inversió que l’actual mandat liderat per Laura Mas ha desplegat al Pas de la Casa. En total, 11 milions d’euros en quatre anys, que inclouen la nova escola bressol, la remodelació del carrer Sant Jordi, millores als  centres esportius, el canvi de l’empresa de neteja i el pla d’embelliment.

Juntament  amb la creació del Consell econòmic i social i la Taula transversal per a la millora de  l’oci nocturn, com a espais de diàleg on treballar projectes concrets per al Pas i que  han tingut un paper actiu des de la seva creació aquest mandat.

Per acabar, la candidata ha recordat que dilluns 11 de desembre hi haurà la reunió de  poble al Pas de la Casa i ha convidat la ciutadania a participar-hi, per tal de poder  compartir les propostes previstes per als quatre anys vinents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Demòcrates + SDP +  Independents remodelarà la plaça del Poble d’Andorra la Vella

Notícia següent

Nous detalls sobre la sobtada mort d’Itziar Castro mentre assajava

Notícies relacionades