fbpx

UP + DA + Independents consolidarà Encamp i el Pas de la Casa com a destí de turisme esportiu

Avatar photo

Els darrers quatre anys, i gràcies a un important pla d’inversions i de comunicació exterior, la parròquia d’Encamp s’ha posicionat com a destinació de turisme esportiu i de muntanya, per a esportistes professionals i per a amateurs, així com per a famílies que busquen unes vacances actives.

El candidat a cònsol menor de la llista d’Units per al Progrés d’Encamp + Demòcrates + Independents i actual conseller d’Esports, Xavier Fernàndez, s’ha compromès a continuar treballant i invertint per consolidar aquest posicionament i, fins i tot, per augmentar-lo.

Per assolir aquest objectiu, es faran inversions a la zona esportiva de Prada de Moles. Per exemple, es cobriran les graderies pensant en els dies de mal temps, ha detallat Fernàndez. També s’invertirà en els centres esportius encampadans. En el cas de la instal·lació del Pas de la Casa, es reformarà el gimnàs i, en el cas del Complex esportiu d’Encamp, es reformarà la recepció. A més, com que el Llaç i l’àrea de Jovent es traslladen al nou parc de l’Ossa, s’aprofitarà aquests espais alliberats per fer-hi reformes i oferir-hi nous espais esportius.

D’altra banda, Fernàndez ha anunciat la posada en funcionament d’una “gal·la bianual  de l’esport encampadà”, que premiarà “equips, esportistes i projectes esportius de la  parròquia”.

Així mateix, si UP + DA + Independents es manté al Comú, se seguirà apostant per la celebració d’esdeveniments esportius d’alt nivell, pel volum de persones que porten a la parròquia i la notorietat que donen, com la Spartan Race, la Travessa d’Encamp i la del Pas de la Casa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Catllar acollirà per primer cop el Cant de la Sibil·la aquest Nadal

Notícia següent

3.300 € per La Marató de TV3 amb l’Arbre dels Desitjos de Puigcerdà

Notícies relacionades