fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

UP + DA + Independents assegurarà noves places d’aparcament

Avatar photo

La candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp ha  anunciat aquest dimecres al matí que, de cara al proper mandat i si són reelegits, es  garantiran a la parròquia tres nous aparcaments horitzontals i verticals, tant comunals  com privats.  

Un eix del programa electoral per fomentar la posició de parròquia residencial de  qualitat passa per modernitzar, adequar i oferir tots els serveis necessaris a la  ciutadania, i entre aquests hi ha els aparcaments. El candidat a cònsol menor Xavier  Fernández ha expressat que “al final del proper mandat tindrem prop de 650 noves  places d’aparcament, les quals cobriran les necessitats de la ciutadania i les dels  excursionistes i turistes que ens visiten”. D’aquestes, 142 places corresponen a  l’aparcament de la Coma Llarga. També ha recordat que, gràcies al treball fet aquest  mandat, “la parròquia disposa a dia d’avui de 81 places més que fa quatre anys”. 

A la vegada Fernández ha afegit que aquests aparcaments s’ubicaran a la zona central  de la parròquia i a la zona de baixa de Joan Mart.  

El candidat ha afegit que “som conscients que la zona baixa de Joan Martí hi ha  dificultats per aparcar, per això ubicar allà un aparcament serà una prioritat”. Alhora,  ha ressaltat la importància de cobrir també la zona central de la parròquia per garantir  a la ciutadania l’accés als serveis més utilitzats de la vila com el Complex Esportiu, les  escoles dels dos sistemes educatius o l’escola bressol dels Esquirolets.  

Finalment, Fernández ha confirmat que mantindran la bonificació del 90% dels drets de  construcció per a tots aquells privats que vulguin construir aquest tipus d’equipament,  tal com ja s’estava fent en els darrers mandats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Funicamp obre avui les portes per iniciar la temporada d’hivern

Notícia següent

DA + Acció + SDP + Independents millorarà el transport comunal gratuït

Notícies relacionades