Dilluns, 9 de desembre de 2024
És notícia

UNNIC amplia la seva oferta amb noves propostes gastronòmiques

Avatar photo

El xef executiu d’Unnic, Nazario Cano, guardonat amb una estrella Michelin, ha previst un seguit d’iniciatives que s’aniran implementant en els mesos vinents

El centre d’oci integral Unnic referma l’aposta per la restauració i a partir d’aquest estiu introduirà interessants novetats en l’oferta gastronòmica. Amb l’objectiu de promoure  la passió per la bona cuina el xef executiu d’Unnic, Nazario Cano, guardonat amb una estrella Michelin, ha  previst un seguit d’iniciatives que s’aniran implementant en els mesos vinents.

 

Cal destacar les classes de cuina particulars per a grups reduïts de màxim 6 persones adreçades als clients  més fidels, amb sessions temàtiques de gastronomia japonesa, de fusió, d’arrossos o de com treballar el  peix, entre altres. Està previst que, un cop s’iniciïn, les classes s’imparteixin periòdicament de 17.30 h a 19 h  a la cuina d’Unnic.

 

Una altra de les activitats que s’incorporaran a l’oferta de restauració són tallers amb padrins i padrines del  país per recuperar i compartir receptes tradicionals andorranes. En aquest sentit, Nazario Cano destaca que  “a Unnic tenim una visió cultural de la gastronomia, de la mateixa manera que volem compartir receptes  pròpies d’Andorra, també volem potenciar sessions populars de cuina obertes a la població, i molt  especialment a col·lectius com jubilats o escolars”.

 

Tot i que encara no se n’ha tancat la data de la primera edició, que es donarà a conèixer en les properes  setmanes, Unnic treballa en la celebració d’una jornada on Cano i un segon cuiner guardonat també amb  estrella Michelin elaboraran un menú a quatre mans. Una potent activitat que es farà a porta tancada amb  un aforament màxim de 30 persones, i que presentarà un format exclusiu que acostarà al públic andorrà,  trimestralment, diferents xefs amb estrella Michelin d’arreu del món.

 

Al Bar Rojo, per la seva banda, és previst que s’organitzin sessions de cuina oriental -xinesa, japonesa, hindú,  etc.- amb menús elaborats per l’ocasió amb receptes originàries d’aquelles regions. Nazario Cano subratlla  que “volem que els nostres clients puguin gaudir de la gastronomia amb els cinc sentits, no oblidem que la  cuina és cultura i tradició, i des d’Unnic ens mou la idea de potenciar la cuina andorrana i també la  internacional en totes les seves expressions”.

 

Finalment, cal recordar que a partir del dia 12 de juny se celebrarà a Unnic un cicle de tasts i maridatges de  vins de la mà de la sommelier, Dolores Cano, qui donarà a conèixer i degustar una gran selecció de varietats  de raïms combinats amb aperitius elaborats per l’ocasió.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Fira de Roba de 2a Mà, entre els actes de l’Ecoverd a la Canonja

Notícia següent

David Aguilera exposa a l’Espai Jove Joan Amades de Manresa

Notícies relacionades