Una brigada de neteja infantil recull les burilles del terra a Ordino

Una trentena d’infants de CM2 de l’Escola Francesa d’Ordino han organitzat aquest matí una brigada de neteja per portar a terme l’última acció pendent i aprovada pels escolars al Consell d’Infants.

Els alumnes de primària han omplert diferents ampolles de plàstic amb les burilles recollides, després de pentinar quatre zones diferents pels voltants i dins el nucli urbà del poble: Covanella i escoles, carrer dels Buners, CEO i carrers del nucli antic. La pluja va ajornar dues vegades la trobada, però finalment, en coordinació amb el departament de Serveis públics s’ha pogut portar a terme avui.

L’Escola Andorrana ha estat la responsable d’una de les accions més solidàries. Els alumnes han recollit roba i calçat de diferents classes de primària per portar-les a la Casa Pairal. El rober solidari ha funcionat durant tot el mes d’abril i al maig, la roba s’ha lliurat a la Creu Roja perquè altres persones la puguin fer servir.

Els alumnes de l’Escola Francesa van satisfer la seva curiositat dels petits quant a la declaració de la vall d’Ordino com a Reserva de la biosfera. El responsable de Medi Ambient es va desplaçar a l’aula per explicar i transmetre als alumnes el significat d’aquesta categoria de reconeixement mundial.