Un ciberatac a Andorra saboteja a ‘streamers’ espanyols en ple torneig de Minecraft

La xarxa d’Internet d’Andorra ha patit dos atacs de denegació de servei (DDos) en aquests dos últims dies, precisament quan s’està duent a terme el Squidcraft, una minisèrie de Minecraft ambientada en ‘El Juego del Calamar’. Aquests incidents dificulten la navegació per Internet a ‘streamers’ tan coneguts com El Rubius o AuronPlay.

Andorra Telecom, que subministra Internet a més de 77.000 habitants del Principat, sofreix aquest ciberatac i deixa a molts usuaris amb una connexió molt lenta que dificulta la navegació. Quan la connexió va marxar, ‘streamers’ coneguts espanyols (i que ara tenen la residència a Andorra) estaven participant en el torneig i van haver de parar de fer-ho sobtadament. A més, a causa dels inconvenients, i mentre s’investiga qui són els responsables per a prendre accions legals, els streamers afectats quedaran completament eliminats d’aquest torneig.

Alguns ‘streamers’ van tuitejar de seguida traient ferro a l’assumpte com El Rubius que va bromejar dient: “Hackers abans: et tiro la partida de Call of Duty. Hackers ara: tombaré l’Internet d’un país sencer”.