Tres tallers gastronòmics de Nadal i gratuïts a Encamp

Els tallers inclouran consells pràctics per aprendre cuina saludable, apta per a celíacs i al·lèrgies i adaptar els menús per aquestes festes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Comú d’Encamp obre les inscripcions per als tres tallers gastronòmics que tindran lloc a la parròquia en el marc de les activitats de Nadal.

Els tallers, impartits per l’establiment 0% Gluten, tindran lloc els dies 28, 30 de desembre i 3 de gener i es faran a la sala de festes del Complex Esportiu i sociocultural d’Encamp.

En el primer taller, el 28 de desembre a les 17 h de la tarda, es podrà aprendre a realitzar “bombons de xocolata” un acompanyament ideal per a les postres i cafès durant aquestes festes.

El segon taller, el dia 30 de desembre a les 17 h de la tarda, es donarà idees per realitzar un “menú fàcil per Cap d’Any”, amb els productes més típics d’aquestes festes.

I finalment, el dia 3 de gener també a les 17 h de la tarda, el taller gastronòmic “Contra el fred, un Glögg, el vi calent” servirà per aprendre a preparar vi calent, la famosa beguda dels països nòrdics i centre Europa, que ja bevien els romans i que cada vegada és més fàcil de trobar en els mercats nadalencs d’arreu del món. En aquest cas s’ensenyarà la a preparar el Glögg, típica de Finlàndia.

Els tres tallers són gratuïts i estant organitzats en el marc de les activitats programades durant aquestes festes a Encamp i al Pas de la Casa, l’indret màgic que ha previst activitats per a tots els públics, però especialment per al públic familiar del 23 de desembre al 5 de gener. L’aforament està limitat, és obligatori l’ús de la mascareta i caldrà presentar certificat Covid per accedir a la sala.

Dijous 23 de desembre inauguració de l’indret màgic a Encamp i al Pas de la Casa

Aquest dijous es donarà el tret de sortida al programa d’activitats que el Comú d’Encamp ha preparat per aquestes festes de Nadal i Reis a les dues viles.

Dijous 23 de desembre, a les 16 h de la tarda al Pas de la Casa, i a les 17h a Encamp tindran lloc els dos primers actes amb la inauguració. Al Pas de la Casa serà amb un espectacle musical del cantant Manuel Fernàndez a l’església del Pas de la Casa, i a Encamp a la plaça dels Arínsols els infants podran descobrir per primera vegada la història del Pinet, l’arbre màgic i conèixer els seus protagonistes, els guardians de la màgia, a través d’un “Sand Show” una projecció d’un espectacle on, utilitzant sorra a sobre d’una pantalla, s’anirà explicant la història del conte nadalenc que inspira les activitats previstes a la parròquia durant les festes de Nadal i Reis.

L’acte serà a l’aire lliure, amb aforament limitat i presentació de certificat Covid.