Transports impulsa millores de freqüència a la L1

El Govern informa que a partir d’aquest proper dilluns 4 d’octubre s’implementen millores de freqüència per al transport públic regular de viatgers per a les línies L1. També a partir d’aquest mateix dilluns, s’impulsa un nou horari de l’últim servei per a les línies L4, L5 i L6. Finalment, i coincidint amb l’estudi observacional a les discoteques, a partir d’aquest mateix divendres 1 d’octubre es va reprendre el servei del Bus Nit. Totes aquestes mesures segueixen la línia implementada per l’Executiu amb la voluntat de seguir impulsant el servei i fer-lo d’accés universal, després d’haver implementat des d’aquest setembre un nou abonament més econòmic.

Pel que fa a la primera mesura, la L1 incrementarà la seva freqüència de 30 a 20 minuts a partir del 4 d’octubre. La voluntat és poder donar el màxim servei en aquesta línia. També a partir d’aquest proper dilluns es posarà en servei per a les línies L4, L5 i L6 d’un nou autobús a última hora del servei habitual durant la setmana. Així, i des d’Andorra la Vella, l’últim autobús sortirà a les 21:30 hores per a les tres línies.

Finalment, i a partir d’aquest passat divendres 1 d’octubre, es va reprendre el servei de Bus Nit per a divendres i dissabte per a totes les valls. Així la línia de Sant Julià iniciarà el recorregut a les 23 hores i donarà servei fins a les 3 hores de la matinada amb un servei cada hora. En el cas de la línia que va fins a Canillo, passant per Encamp, el primer servei serà a les 22:30 hores i fins a les 3 de la matinada, amb un servei cada hora i mitja. Finalment, pel que fa a la línia que cobreix la vall d’Ordino i la Massana, el primer servei sortirà a les 22:30 hores i s’allargarà fins a les 3 de la matinada, amb un servei cada hora i mitja. La represa del servei coincideix amb l’inici aquest mateix divendres de l’estudi observacional a les discoteques. Podeu consultar tots els canvis a https://www.transports.ad/.