Transport Escolar d’Andorra desdobla línies i avança horaris davant la previsió de nevades generalitzades

El Govern informa que, davant la previsió de nevades generalitzades a tot el país la matinada de diumenge a dilluns, s’ha decidit per precaució desdoblar algunes línies del transport escolar per evitar incidències, així com modificar alguns horaris per avançar-los lleugerament..

Així, el bus que uneix el Pas de la Casa amb el centre del Principat es desdoblarà en els seus dos recorreguts: hi haurà dos autobusos que sortiran a les 7.25 hores des del Pas de la Casa cap a l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp i el Lycée, i després els dos busos sortiran a les 8.25 hores de l’Ambaixada cap a les escoles de Ciutat de Valls.

A banda d’aquest desdoblament, Transport Escolar també ha decidit avançar l’horari de sortida de sis busos per evitar retards:

–       El vehicle que surt de Fontaneda cap al Col·legi Janer s’avança 10 minuts i sortirà a les 7.35 hores. Posteriorment, Sortirà del Cedre cap a les escoles de Ciutat de Valls a les 8.35 hores.

–        El bus que uneix la Cortinada i el Col·legi Janer iniciarà el trajecte a les 7.30 hores i seguirà, a les 8.30 hores, del Cedre al Col·legi Sagrada Família.

–        La línia que uneix Canillo i les escoles Maria Moliner i el Col·legi Sant Ermengol avança la sortida fins a les 6.50 hores. El mateix bus partirà a les 8.35 hores dels Baus d’Escaldes-Engordany cap a les escoles de la Peletera.

–        El vehicle que surt de la Dama de Gel cap a l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino sortirà a les 7.30 hores. Posteriorment, enllaçarà a les 8.05 hores Ordino i el Maria Moliner i el Col·legi Sant Ermengol.

–        El bus que uneix Arinsal i Pal amb el Lycée, Col·legi Janer i Escola Andorrana de 2a ensenyança de Santa Coloma i Escola Andorrana de batxillerat iniciarà el trajecte a les 7.00 hores. Posteriorment unirà des de la Sardana fins a l’Escola Andorrana de primera ensenyança d’Andorra la Vella a les 8.25 hores.

–        La línia que surt des de la Cortinada fins al Lycée i el Col·legi Janer avança la sortida a les 7.15 hores. Seguidament, sortirà des dels Marginets fina a l’Escola Andorrana de primera ensenyança d’Andorra la Vella a les 8.35 hores.

–        Finalment, el bus que surt des d’Aixirivall i Juberri cap al Lycée, l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, el Janer i l’Escola Andorrana de Batxillerat iniciarà el seu trajecte a les 7.15 hores. El matei vehicle unirà després, a les 8.35 hores, l’Avinguda Doctor Mitjavila amb les escoles de Ciutat de Valls.