Torna la Setmana de la Gent Gran a Sant Julià de Lòria

Arriba després d’un any d’aturada per la pandèmia

L’1 d’octubre es commemorarà el Dia Internacional de la Gent Gran. Una celebració que el Comú de Sant Julià de Lòria allarga des de fa 4 anys a una setmana sencera d’activitats dedicades als majors de 60 anys del país.

Del 27 de setembre al 2 d’octubre, s’ha programat una 15a de propostes molt diverses com ioga, iniciació a la petanca, un taller de plantes medicinals o art-teràpia.

Tal com ha detallat la cònsol menor en la presentació de la iniciativa, l’objectiu és promoure, mitjançant activitats esportives, culturals lúdiques i tradicionals, un envelliment actiu de la nostra gent gran.

L’aforament a cadascuna de les activitats és limitat. Per tant, cal fer reserva prèvia a l’Àrea de Gent Gran del Comú o bé a la Llar de Lòria.

Segons ha detallat Montse Cobo, cap del departament de Serveis Soscials i Participació Ciutadana, el dia central serà l’1 d’octubre amb la celebració d’una missa a l’església parroquial amb la presència de músics de l’ONCA i un dinar de celebració a la Llar de Lòria.

El fi de festa el marcarà un concert de cloenda dissabte 17 amb l’actuació del grup, Genion’s.