Torna la Setmana de la Gent Gran a Sant Julià de Lòria

Arriba després d’un any d’aturada per la pandèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’1 d’octubre es commemorarà el Dia Internacional de la Gent Gran. Una celebració que el Comú de Sant Julià de Lòria allarga des de fa 4 anys a una setmana sencera d’activitats dedicades als majors de 60 anys del país.

Del 27 de setembre al 2 d’octubre, s’ha programat una 15a de propostes molt diverses com ioga, iniciació a la petanca, un taller de plantes medicinals o art-teràpia.

Tal com ha detallat la cònsol menor en la presentació de la iniciativa, l’objectiu és promoure, mitjançant activitats esportives, culturals lúdiques i tradicionals, un envelliment actiu de la nostra gent gran.

L’aforament a cadascuna de les activitats és limitat. Per tant, cal fer reserva prèvia a l’Àrea de Gent Gran del Comú o bé a la Llar de Lòria.

Segons ha detallat Montse Cobo, cap del departament de Serveis Soscials i Participació Ciutadana, el dia central serà l’1 d’octubre amb la celebració d’una missa a l’església parroquial amb la presència de músics de l’ONCA i un dinar de celebració a la Llar de Lòria.

El fi de festa el marcarà un concert de cloenda dissabte 17 amb l’actuació del grup, Genion’s.