TheGrefg perd la batalla legal contra l’anciana i no serà desnonada

Avatar photo
El youtuber va denunciar una dona de 80 anys per ‘ocupació abusiva’

El Tribunal Superior de Justícia d’Andorra ha desestimat la demanda de desnonament que el ‘youtuber’ The Grefg va denunciar a una anciana de 80 anys per a ser desnonada d’un pis en un bloc de la seva propietat situat a Escaldes, segons ha avançat El País.

TheGrefg va demandar a la dona a l’abril i va guanyar en primera instància. La inquilina va recórrer i ara la justícia li dona la raó, per la qual cosa no hi haurà desnonament.

A l’estiu del 2020, temps després del seu trasllat a Andorra, TheGrefg, va comprar un bloc d’habitatges situat en el municipi d’Escaldes a través de la seva societat Grefito. Després de la compra, l’empresa va deixar de renovar els contractes de lloguer als pocs veïns que encara vivien en l’edifici. Només va haver-hi una excepció, el de l’anciana, ja que el seu contracte era anterior a la normativa local sobre arrendaments.

Una vegada comprat l’immoble, l’empresa va començar amb una sèrie d’obres que van convertir l’habitatge de l’anciana en un lloc inhabitable, una d’aquestes reformes va consistir a arrencar els tancaments de les finestres deixant que el pis es convertís en una nevera. A través del seu advocat, Pere Cristòfol, la dona va denunciar que les obres havien pertorbat de manera greu la seva tranquil·litat, al que la Justícia li va donar la raó.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els pagesos continuaran amb el bloqueig de Puigcerdà “com a mínim fins dijous”

Notícia següent

Joan Vilamala presenta a Solsona el llibre

Notícies relacionades