Talls de circulació en diversos túnels durant aquesta setmana

El Departament de Mobilitat d’Andorra ha anunciat que durant bona part d’aquesta setmana es produiran diferents talls de circulació en diversos túnels del país per tal de poder dur a terme tasques de neteja. Les afectacions tindran lloc entre dilluns i dijous a la Massana, Encamp, Arinsal, Escaldes i Sant Julià.

Els primers talls aquest dilluns serà als túnels de la Massana. Concretament es tallarà el trànsit al túnel de Sant Antoni i al túnel de la Pedrera en sentit nord de les 9.30 h a les 12.30 h i de les 14.30 h a les 16.30 h. Només hi podran circular autobusos i l’alternativa serà el túnel de Dos Valires. Precisament el tub sud del túnel de Dos Valires serà el següent en tallar-se des de les 21 hores de divendres fins les 6 del matí de diart. En aquest cas, els conductors hauran de circular pel túnel del Pont Pla o per l’avinguda Fiter i Rossell.

Dimarts les afectacions seran al túnel de Ràdio Andorra i al d’Arinsal. Al túnel de Ràdio Andorra es tallarà el trànsit sentit sud i només es deixarà un carril obert en sentit nord de les 9.30 h a les 12.30 h i de les 14.30 h a les 16.30 h. L’alternativa serà l’antiga General 2. Per la seva banda, al túnel d’Arinsal només hi haurà un carril de circulació en el mateix horari.

Dimecres es tancarà el túnel del Pont Pla en el dos sentits entre les 21 hores i les 6 hores de dijous. Com a alternativa caldrà anar per el túnel de Dos Valires o per l’avinguda Fiter i Rossell. Per últim, el túnel de la Tàpia també romandrà tancat en el mateix horari des del vespre de dijous al matí de diumenge i la circulació haurà de ser per l’avinguda Rocafort.