S’obren les inscripcions per als nous cursos intensius i gratuïts de català

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea de Llengua Catalana del Ministeri de Cultura ofereix, a partir d’aquest mes de gener, 34 nous cursos gratuïts i presencials de català per a adults. Els cursos s’impartiran a Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa, i les inscripcions es podran fer a partir del 10 de gener a través del web www.cultura.ad/apren-catala, o presencialment als centres de català.

La nova oferta formativa de cursos presencials i gratuïts va des del nivell A1 fins al C1, cursos de llenguatge administratiu o grups de conversa, que s’ofereixen en modalitats diürna i nocturna, són gratuïts i començaran el 24 de gener.

Com a novetat s’oferirà un curs de nivell A1 als matins a Encamp i un C1 als migdies a Escaldes. A més, en tots els Centres de Català es poden seguir també les formacions de tots els nivells mitjançant el mètode gratuït de l’autoaprenentatge guiat.

Per a aquest 2022 també es manté l’oferta formativa virtual dels nivells A1, A2, B1 i grups de conversa. Les formacions dels diversos nivells, tant les de l’oferta presencial com les de la virtual, preparen per als exàmens oficials amb què es poden obtenir els corresponents diplomes oficials de llengua catalana.

A l’apartat de llengua del web del Ministeri de Cultura s’hi pot trobar tota la informació relativa als cursos.

Arran de la COVID-19, els cursos compliran totes les mesures corresponents (neteja d’espais, gel hidroalcohòlic, mascaretes, distància de seguretat, ventilació, etc.) per garantir la seguretat tant dels alumnes com dels professors.